Dog Salon Tiny Toutou

TRIMMAAMO

Olemme pieni ja rauhallinen koiratrimmaamo Helsingin Kruununhaassa. Toteutamme yksilöllisesti ja ammattitaidolla trimmaukset kaikille roduille koiran ominaisuudet ja omistajan toiveet huomioiden. Käytämme vain laadukkaita ja ekologisia, luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka ovat parhaaksi koirasi iholle ja turkille, mutta myös ympäristölle. Käytössämme ovat mm. Doglyness-tuotteet, joille on myönnetty ECOGEA luomu- ja vegaanisertifikaatit, ja joissa käytettävät Veganbottle®-pullot ovat täysin kompostoitavia. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset trimmaukset, nypinnät, pohjavillapesut, siistimiset ja kynsien leikkaus. Trimmauksemme sisältävät pesun ja kynsien leikkauksen. Palvelumme hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen turkin kunnosta, määrästä, halutusta lopputuloksesta, sekä koiran käytöksestä. Rotukohtaiset hintatiedot löydät nettiajanvarauksesta. Varaukset ovat sitovia ja ne tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen varauksen alkamista. TERVETULOA

Henkilökunta

Employee picture

Emilia K.

Villakoiria vuodesta 2007. Siitä asti näyttelyharrastus on ollut mukana enemmän ja välillä vähemmän. Trimmaussakset otin käteeni heti ensimmäisen villakoiran tultua 12-vuotiaana. Siitä asti olen trimmannut omien koirieni lisäksi tuttujen koirat ja haaveillut omasta liikkeestä. Ammatikseni olen trimmannut vuodesta 2019 ja valmistuin Taitotalosta keväällä 2021.

Employee picture

Minna N.

Takana n. 25 vuotta koiraelämää, joista ensimmäiset lähes 20 dobermannien kanssa palveluskoiratoiminnan parissa. Tällä hetkellä kotona asuu yksi keskikokoinen villakoira ja kaksi sekarotuista rescueta. Trimmannut olen v:sta 2016 ensin sivutoimisesti ja keväästä 2020 päätoimisesti. Olen suorittanut Taitotalon eläintenhoidon ammattitutkinnon suuntauksenani trimmaus, valmistuin keväällä 2021.

Employee picture

Lana H.

"Aloitin trimmaajana Ukrainassa yli 10 vuotta sitten. Olen aina rakastanut eläimiä, erityisesti koiria. Ensimmäisinä vuosina opiskelin itsenäisesti, koska kaupungissamme ei ollut koulua, mutta myöhemmin suoritin trimmaajamestarin opintoja. Vuosien jälkeenkin rakastan työtäni ja koiria vain enemmän. " Lana tekee trimmaukset kauniisti ja ammattitaidolla, mutta tarvitsee kielitaidon vuoksi apua asiakkaan palvelemisessa. Mikäli sinulla on mallikuvia toivotusta lopputuloksesta, ota ne mukaasi. Aikaa varataan hiukan normaalia enemmän.

Employee picture

Loikkohäntä / Pinja-Emilia

Olen valmistunut koira- ja urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta heinäkuussa 2023. Lisäksi olen koulutukseltani eläintenhoitaja, klinikkaeläinhoitaja (AT) ja eläinekologi (FM). Haluan työssäni edistää koirien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarjota jokaiselle koiralle yksilöllisesti suunnitellun hoitohetken. Uskon moniammatilliseen yhteistyöhön ja olen erittäin innoissani päästessäni tekemään yhteistyötä Tiny Toutoun kanssa. Kotoani löytyy tällä hetkellä nuori whippet, jonka kanssa harrastamme hoopersia, ratajuoksua ja rallytokoa. Lisätietoa minusta ja yrityksestäni voit lukea Loikkohännän kotisivuilta.

Employee picture

Veera L.

Olen tehnyt trimmaajan työtä täysipäiväisesti vuodesta 2023. Kasvoin maalla eläinten parissa, ja ennen trimmaajaksi opiskelemista olen tehnyt työtä klinikkaeläinhoitajana kymmenisen vuoden ajan. Pidän siitä, että trimmaajana saan toteuttaa esteettisyydentajuani ja työskennellä käsilläni - puhumattakaan siitä, että saan päivittäin tutustua aivan ihastuttaviin koirapersooniin!

Lahjakortit

Ajanvaraus

Näyttelytrimmaukset tulee varata aina erikseen. Varaus on sitova ja peruutukset tulee tehdä 24h ennen varauksen alkua. Dog Salon Tiny Toutou:lla on oikeus laskuttaa peruuttamattomasta ajasta 100% ja alle 24h peruutuksista 50% varatun palvelun hinnasta.

Yhteystiedot

Trimmaamomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa Kaisaniemen puistoa vastapäätä. Pääset meille kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla, autolla tuleville asiakkaille löytyy parkkipaikkoja nurkan takaa Siltavuorenrannasta ja Kaisaniemenrannasta.

Sijainti

 Dog Salon Tiny Toutou

 +358413148023

 Unioninkatu 45 G 00170 Helsinki

 tinytoutou@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Banner